> Bestellen
> Bestellen voor bedrijven
> Betalen
> Privacy en security
> Account
> Pakt Uit cadeaus

Bestellen

Hoe bestel ik?

Online bestellen is eenvoudig en je hebt je cadeau dan snel in huis. Naast online bestellen kan je telefonisch bestellen via ons telefoonteam op 070-3421 777 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Welke bezorgdagen zijn er?

De cadeaus worden 5 keer per week bezorgd. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag liggen de cadeaus bij je op de deurmat. Je kunt ook vooruit bestellen. Zo kun je alvast een aantal verjaardagen in 1 x bestellen en zit je niet last minute zonder cadeaus. Lekker makkelijk!

Kan ik ook een spoedbestelling plaatsen?

Een e-card sturen kan altijd! Voor alle andere spoedbestellingen bel je met ons telefoonteam op 070-3421 777 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). We kunnen niet garanderen dat spoedbestellingen geleverd kunnen worden, maar we proberen je zo goed mogelijk te helpen om je cadeau op tijd te laten bezorgen.

Ik heb problemen of vertraging met levering. Wat moet ik doen?

Is je bestelling niet op tijd aangekomen? Dan horen wij dat graag. Er kan natuurlijk altijd iets zijn mis gegaan tijdens de verzending. Bel in dat geval met ons telefoonteam via 070 3421 777 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) of stuur een mail naar info@oxfamnovib.nl. Wij lossen het probleem graag voor je op, en willen graag leren om in de toekomst onze dienstverlening te verbeteren.

Kan ik deze cadeaus ook retour sturen?

De cadeaus zijn niet te ruilen of retour te sturen. De giftboxen kunnen bij gebreken wel worden teruggestuurd. Wij zorgen ervoor dat je een vervangend product geleverd krijgt.

Bestellen voor bedrijven

Kan ik als bedrijf ook bestellen?

Bedrijven kunnen online en telefonisch bestellen. Heb je een bestelling boven de € 1.000 of speciale verzoeken? Dan vinden wij het prettig als je even belt met ons telefoonteam via 070-3421 777 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Zijn er speciale kaarten voor bedrijven?

In principe krijgen bedrijven dezelfde kaarten als onze particuliere klanten. Bij grotere bestellingen vanaf €1.000 kunnen wij oplossingen op maat bieden, zoals het meeprinten van het bedrijfslogo. Bel voor de mogelijkheden met ons telefoonteam via 070-3421 777 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Betalen

Hoe betaal ik?

Wij bieden verschillende betaalopties. Acceptgiro, eenmalige machtiging, iDeal en creditcard.

Ik heb geen factuur ontvangen. Hoe en waar kan ik betalen?

Heb je jouw cadeau al binnen, maar nog geen factuur ontvangen? Dan kan het zijn dat je hebt gekozen om per acceptgiro te betalen. Wacht dan even tot deze binnen is. Dat kan een paar werkdagen duren. Als de eerste factuur is kwijtgeraakt, krijg je binnen enkele weken een tweede herinneringsfactuur toegestuurd.

Zijn de kosten van mijn cadeaus fiscaal aftrekbaar?

In sommige gevallen zijn voor particuliere bestellers de kosten van de cadeaus fiscaal aftrekbaar. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie (www.belastingdienst.nl/giften). 

Privacy en security

Hoe gaat Oxfam Novib om met mijn gegevens?

Oxfam Novib gaat natuurlijk vertrouwelijk om met persoonsgegevens. Bestel je een cadeau, dan worden jouw gegevens opgeslagen in ons administratiesysteem. Wij kunnen je op de hoogte houden van aanbiedingen, acties en campagnes. Wil je liever niet benaderd worden? Dan kun je dat laten weten via info@oxfamnovib.nl.  De gegevens van de ontvanger van het cadeau slaan wij nooit op in ons systeem en worden niet gebruikt voor andere doeleinden anders dan het bezorgen van jouw bestelling.

Account

Wanneer moet ik een account aanmaken?

Om een bestelling te plaatsen in onze webwinkel hoef je geen account aan te maken. Wil je vaker bestellen en bijvoorbeeld adressen opslaan? Dan is het handig om een account aan te maken. Met je account kun je op een later tijdstip makkelijk en snel herhaalaankopen doen, je voorkeuren bewaren, je eerdere bestellingen bekijken en een adressenboek aanmaken.

Ik kan niet inloggen in mijn account, ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat kan ik doen?

Bij problemen met inloggen kun je bellen met ons telefoonteam (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Ons team zit klaar om je verder te helpen met inloggen of het plaatsen van je bestelling.

Over Pakt Uit cadeaus

Hoe wordt mijn geld besteed? 

Met jouw Dubbelblij Cadeau steun je onze programma’s in de landen waar Oxfam actief is. Jouw gift wordt daar ingezet waar de situatie er om vraagt: van noodhulp tot microkrediet. Van elke euro die Oxfam Novib uitgeeft, gaat bijna 93 cent naar armoedebestrijding. Met dit Pakt Uit cadeau verslaan we samen armoede.

Zijn deze cadeaus duurzaam?

Onze cadeaus zijn duurzaam van A tot Z. Niet alleen de cadeaus zijn duurzaam. Ook de cadeaukaarten zijn duurzaam. Wij gebruiken alleen FSC-papier. En de giftboxen zijn duurzaam ingekocht en geproduceerd.