Studiebeurs voor een meisje

Studiebeurs voor een meisje

Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid. Toch kunnen wereldwijd veel meisjes niet naar school. Geef hen een goede opleiding en de kans te werken aan een mooie toekomst. Geef meisjes een studiebeurs cadeau.
€ 60

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wat zijn deze kaarttypes?
Print-kaart
Dit is een fraai geprinte kaart met binnenin jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger
E-kaart
Dit is een elektronische kaart met jouw persoonlijke boodschap die de ontvanger via e-mail krijgt
Onbeschreven kaart
Dit is een fraai geprinte kaart zonder persoonlijke boodschap, om zelf te beschrijven
Geen kaart
Je ontvangt geen kaart
  • Je koopt eenmalig een cadeau en zit nergens aan vast
  • Laat je cadeau op dinsdag/woensdag/donderdag/
    vrijdag of zaterdag bezorgen!
  • Veilig en eenvoudig betalen met iDeal, creditcard, incasso of acceptgiro
  • payments

Meer meisjes naar school

Pakt Uit Studiebeurs meisje

Wereldwijd gaan 61 miljoen kinderen niet naar een lagere school. Ook in de leeftijd van 12 tot 17 jaar krijgen veel kinderen geen onderwijs, maar liefst 202 miljoen. Het merendeel van deze kinderen zijn meisjes.

Oxfam Novib gelooft in de kracht van vrouwen. Meisjes hebben net als jongens recht op onderwijs. Bovendien, onderwijs overwint armoede en is de sleutel voor een kansrijke toekomst. In Mozambique geeft Oxfam Novib voorlichting over het recht op onderwijs en over seksuele en reproductieve rechten van een vrouw. Ook ondersteunen we de strijd tegen kindhuwelijken, zodat minder meisjes hierdoor van school gaan.

Kies uit een van zeventien cadeaus van Pakt Uit en maak meer mensen blij. Jouw vriend, familielid of collega ontvangt een leuke cadeaukaart, eventueel ingepakt in een mooie giftbox. Tegelijkertijd krijgen mensen in ontwikkelingslanden jouw steun om armoede te overwinnen. Samen verslaan we armoede.

 

Vind vergelijkbare producten in deze categorieën:

Review door Inge Berendsen
Value
Ik kreeg een OxfamNovib studiebeurs voor maar liefst 5 meisjes bij mijn afscheid als collectepromotor voor Amnnesty International: Een geweldig kado dat de wereld weer een beetje eerlijker maakt. Omdat ik me het lot van meisjes en vrouwen waar ook ter wereld aantrek ben ik hier heel blij mee. (Geplaatst op 13-09-2014)
Schrijf je eigen review
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Value